Stikkord: sommar

 • Hovudet over vatnet

  Sommaren står for døra, og med det eit yrande liv på sjøen. Det franske selskapet Guy Cotten har laga til ein fantastisk godt gjennomført kampanje for bruk av tryggleiksutstyr på sjøen med utgangspunkt i kor vanskeleg er det å overleva eit fall til havs.

 • Knask på ein fredag: Juni

  Dei fleste av oss har vel allereie teke ein velfortent ferie etter eit langt arbeids-/studieår, mens nokre fortsatt må arbeide for føda endå nokre veker. Usanskvett om du er på ferie, eller nyttar tida i opne kontorlandskap har eg noko digitalt knask til deg!

 • Knask på ein fredag: Juli

  Sommaren er over oss, og dei fleste er vekkreist på dagen, eller nyt sanden mellom tærne på stranda. For alle dei andre som arbeidar, eller som har regn piskande på stuevindaugo, har eg samla noko knask frå juli for å lette humøret!

 • Attention all students!

  August er ein månad der folk flest byr­jar å stud­ere, og rushet av stu­den­ter som får seg eit nytt kryp­inn har byr­ja å lagt seg. Med det fyl­gjer stres­set med å skaffe seg bil­lige, eller helst gratis ting som kan pryde det nye kryp­in­net. Difor har eg bestemt meg for å hjelpe dei litt på […]

 • Gjørme, galskap og ein ørliten biltur

  Etter 2 veker i arbeidslivet etter endt sommerferie, er det vel på tide å oppsummere littegrann. Som eg lovte tidligere i sommer, kjem her eit «lite» tilbakeblikk på kva som har skjedd sidan sist.

 • Tidslinjer, sånn cirka…

  Jau, tross nær-gjørme-drukning-døden-opplevelse på Roskilde Festivalen, solbrenthet på Island og totalt 27 timer på flyplass/i fly siste 11 dager er eg fortsatt i live!! Ville berre at dykk kjære besøkjande skulle vite det, ettersom det ikkje er så alt for masse som har vore posta her på sida siste månedane.

 • Tiddelibom!

  Som du kanskje har merka, har det ikkje akkurat bugna over av hverken nye innlegg eller nye tillegg til sida mi siste måned. Det er mykje eg kunne unnskyldt meg med, men den største grunnen er vel, *trommevirvel*, rett og slett mangel på tid.

 • Ferie og flytting, pluss litt til…

  Vore lite aktiv i å opp­datere her i det siste, men har vore på feire i tre vek­er og har ikkje hatt behov for å opp­datere heller. No er det vert­fall tilbake på jobb, og tid for å fly­tte på las­set til ny hybel/leilighet innan måne­den er over, så det blir kan­skje ikkje så alt­for […]

 • God sommar!

  Sidan alle andre enn meg (føles vert­fall sånn) har ferie i fin­veret, så får eg vel ønske alle ein rik­tig god sommer!