Ferie og flytting, pluss litt til…


Vore lite aktiv i å opp­datere her i det siste, men har vore på feire i tre vek­er og har ikkje hatt behov for å opp­datere heller. No er det vert­fall tilbake på jobb, og tid for å fly­tte på las­set til ny hybel/leilighet innan måne­den er over, så det blir kan­skje ikkje så alt­for masse opp­da­teringer framover heller. Men pla­nen er at eg skal, i løpet av kort tid, gjøre fer­dig ei påb­eg­y­nt font, for så å opp­datere Radio­head sida mi. Fant ut at den ikkje har blitt opp­datert på over eit halvt år.

Men før eg stikker på vis­ning, prøv dette, og kos deg i som­mer­var­men, evt. kulden!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: