Tiddelibom!


Hoppla!

Som du kan­skje har mer­ka, har det ikkje akku­rat bugna over av hverken nye inn­legg eller nye til­legg til sida mi siste måned. Det er myk­je eg kunne unnskyldt meg med, men den største grun­nen er vel, *trom­mevirvel*, rett og slett man­gel på tid.

Ja, eg veit at det er ein dår­leg unnskyld­ning. Men det har jo vore strå­lande gril­lver og skikke­leg som­mar­lege til­stander i det siste. Dog, siste veka har det vorten for myk­je av det gode, og eg endte opp sen­g­jelig­g­jande. Feber og sår hals med påføl­g­jande helvelser på stør­relse med ein bas­ket­ball. Ikkje å anbe­fale midt i grillsesongen. Kry­d­der vert ein smule over­drevet uansett kor lite det på maten…

Og sånne drops heilt på slutten:

Ein har vorten til to, og meg og madammen har allereie fått unna alt som nyforel­s­ka par «kvir» seg for: Fam­i­lie-besøk. Me tok likegodt å fekk sam­la alle i sam­men, og reiste rundt i Sunnhord­lands­bas­sen­get og naut livet!

Med fare for å ikkje dukke opp før om ei stund:
God som­mer!


Eitt svar til “Tiddelibom!”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: