Tiddelibom!

Som du kanskje har merka, har det ikkje akkurat bugna over av hverken nye innlegg eller nye tillegg til sida mi siste måned. Det er mykje eg kunne unnskyldt meg med, men den største grunnen er vel, *trommevirvel*, rett og slett mangel på tid.

Hoppla!

Som du kanskje har merka, har det ikkje akkurat bugna over av hverken nye innlegg eller nye tillegg til sida mi siste måned. Det er mykje eg kunne unnskyldt meg med, men den største grunnen er vel, *trommevirvel*, rett og slett mangel på tid.

Ja, eg veit at det er ein dårleg unnskyldning. Men det har jo vore strålande grillver og skikkeleg sommarlege tilstander i det siste. Dog, siste veka har det vorten for mykje av det gode, og eg endte opp sengjeliggjande. Feber og sår hals med påfølgjande helvelser på størrelse med ein basketball. Ikkje å anbefale midt i grillsesongen. Krydder vert ein smule overdrevet uansett kor lite det på maten…

Og sånne drops heilt på slutten:

Ein har vorten til to, og meg og madammen har allereie fått unna alt som nyforelska par «kvir» seg for: Familie-besøk. Me tok likegodt å fekk samla alle i sammen, og reiste rundt i Sunnhordlandsbassenget og naut livet!

Med fare for å ikkje dukke opp før om ei stund:
God sommer!

1 Comment

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.