«Only the totally awesomest fonts»

Ok, det er sikkert kun 0,1 % sjanse for at dere har høyrt om ein fyr kalla Ray Larabie, men kan sei det slik at han er ein ganske så kjent fyr innen skrift-design. Saken er den at eg fekk ein mail av han idag der han spurte om han kunne få lov til ? legge ut ei av skriftene mine på hans nyoppstarta font-side, Font Sugar.

Font Sugar

Ok, det er sikkert kun 0,1 % sjanse for at dere har høyrt om ein fyr kalla Ray Larabie, men kan sei det slik at han er ein ganske så kjent fyr innen skrift-design. Saken er den at eg fekk ein mail av han idag der han spurte om han kunne få lov til ? legge ut ei av skriftene mine på hans nyoppstarta font-side, Font Sugar. Dette er ikkje ei heilt vanleg gratis-skrift-side, men meir ei samling av det beste skriftene. Eg siterer: «Other free font sites offer thousands of fonts. At Font Sugar you’ll only find the best fonts».

Foreløpig er det kun skrifta Asphyxiate som er lagt ut, men det kan jo komme meir etterkvart? Gøy er det i alle fall!

4 Comments

Jau… Ray Larabie står bak mange fine fonter… Mye finnes som freeware/shareware på ulike fontsider. Kult for deg Espen! Grattis!!!

Den «stolt»-kommentaren var det eg (Renate) som skreiv.. Kanskje eg ikkje bør skrive kommentarer her når det er Espen som er innlogga?! :)

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.