Attention all students!


salg

August er ein månad der folk flest byr­jar å stud­ere, og rushet av stu­den­ter som får seg eit nytt kryp­inn har byr­ja å lagt seg. Med det fyl­gjer stres­set med å skaffe seg bil­lige, eller helst gratis ting som kan pryde det nye kryp­in­net. Difor har eg bestemt meg for å hjelpe dei litt på veg ved å gi (vert­fall nesten) og selge bort enkle, men særs prak­tisk møble­ment. Klikk på lenkjene under for å komme til annon­sene med meir beskrivelser:

Sumaren er over

Det er ikkje alt som var­er evig, ei heller sumaren. Arbei­d­skvarda­gen er byr­ja igjen, og ferien er kun igjen i min­net (dobbelt­la­gra både på min­nepin­nen til kam­er­aet og i hov­udet). Skal kome tilbake med opp­sumeringa av sumarens fan­tastiske hendin­gar om litt. Stay tuned!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: