Attention all students!

salg

August er ein månad der folk flest byrjar å studere, og rushet av studenter som får seg eit nytt krypinn har byrja å lagt seg. Med det fylgjer stresset med å skaffe seg billige, eller helst gratis ting som kan pryde det nye krypinnet. Difor har eg bestemt meg for å hjelpe dei litt på veg ved å gi (vertfall nesten) og selge bort enkle, men særs praktisk møblement. Klikk på lenkjene under for å komme til annonsene med meir beskrivelser:

Sumaren er over

Det er ikkje alt som varer evig, ei heller sumaren. Arbeidskvardagen er byrja igjen, og ferien er kun igjen i minnet (dobbeltlagra både på minnepinnen til kameraet og i hovudet). Skal kome tilbake med oppsumeringa av sumarens fantastiske hendingar om litt. Stay tuned!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.