Agurktid?


Streken

Sumaren nær­mar seg, og med den sol­stikk, sol­bren­theit, og uven­ta reg­n­byger i hytt og pine. Me får satse på at det vert minst av det siste, dog for slike dagar kan det kan­skje vere artig å prøve dette fin­urlege spelet. For min del så skal eg få ein fors­mak på ferien ved å dra ned til Bel­gia og Rock Wer­chter for å høyre på Band of Hors­es, Radio­head og Sig­ur Rós.

For dei av oss som må slite med jobb (minst) ei veke til, så kan eg by på litt av kvart å ta seg til under:

Streken er tilbake!

Er du ein av dei som heller likar å sjå på beveg­elege bileter enn å spele bord-fris­bee? Då kan eg opplysa, og kan­skje også gle­da deg med at den gode gam­le Streken er tilbake, eller vert­fall tilgjen­ge­leg på Dag­bladets Web-TV-tjen­este. Om du sam­tidig dig­ger musikken, ja, så er det jam­men komen ut eit off­isielt sound­track til den også…

Pastafarianism

Agurk­tid eller ei, for dei av dykk som er ute etter spe­sielle trusret­ningar, kan kan­skje denne sida vere noko for deg. Man kan vert­fall ikkje ta feil når man går for­bi denne kyrk­ja og ser The Spaghet­ti Mon­ster utan­for

Lyst på leiligheit?

Som kjent så har eg pus­sa opp lei­lighei­ta mi, og den er fort­satt til sals for dei som ynskjer ein fin liten lei­ligheit i Fyllings­dalen i Bergen. Titt innom annon­sa for lei­lighei­ta på bobmegleren.no/finn.no og kom på vis­ning! Og helst by på den i same slen­gen sjølvsagt… 25.07.08: Lei­lighei­ta er no sol­gt for den som fort­satt måtte vere interessert…


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: