Stikkord: Fyllingsdalen

  • Agurktid?

    Sumaren nær­mar seg, og med den sol­stikk, sol­bren­theit, og uven­ta reg­n­byger i hytt og pine. Me får satse på at det vert minst av det siste, dog for slike dagar kan det kan­skje vere artig å prøve dette fin­urlege spelet. For min del så skal eg få ein fors­mak på ferien ved å dra ned […]

  • Og vips, så var me ferdig!

    Etter minst 200 meter maskeringstape, 20 liter maling, ørten ruller og malerkostar av alle slag og variantar, eit par solskinnsdagar som har gått fløyten og eit fint stort antall ost- og skinkehorn (bakt av madammen etter mammas oppskrift), kan me no sjå oss fint ferdig med oppussingsprosjektet vårt i Fyllingsdalen.

  • Jakta er herved over

    Etter 2 års jakt, har eg endeleg fått meg eit heilt eget husrom! Forsvaret har forsåvidt øydelagt det siste året av jakta, men likevel. Det er ikkje store greiene, men den er stort sett perfekt for meg og mine hybelkaniner (dei klarer alltid å snike seg med på lasset under flytting, skjønner ikkje det der...). Den ligger i Fyllingsdalen rett i utkanten av Bergen sentrum, så eg har ikkje havna ut i intet.