Agurktid?

Sumaren nær­mar seg, og med den sol­stikk, sol­bren­theit, og uven­ta reg­n­byger i hytt og pine. Me får satse på at det vert minst av det siste, dog for slike dagar kan det kan­skje vere artig å prøve dette fin­urlege spelet. For min del så skal eg få ein fors­mak på ferien ved å dra ned…… Con­tin­ue read­ing Agurktid?

Og vips, så var me ferdig!

Etter minst 200 meter masker­ingstape, 20 liter mal­ing, ørten ruller og malerkostar av alle slag og vari­antar, eit par sol­skinns­da­gar som har gått fløyten og eit fint stort antall ost- og skinke­horn (bakt av madammen etter mam­mas opp­skrift), kan me no sjå oss fint fer­dig med oppuss­ing­spros­jek­tet vårt i Fyllingsdalen.

Jakta er herved over

Etter 2 års jakt, har eg ende­leg fått meg eit heilt eget hus­rom! Forsvaret har forsåvidt øyde­lagt det siste året av jak­ta, men likev­el. Det er ikkje store greiene, men den er stort sett per­fekt for meg og mine hybelka­nin­er (dei klar­er alltid å snike seg med på las­set under fly­t­ting, skjøn­ner ikkje det der…). Den lig­ger i Fyllings­dalen rett i utkan­ten av Bergen sen­trum, så eg har ikkje hav­na ut i intet.