Jakta er herved over


Etter 2 års jakt, har eg ende­leg fått meg eit heilt eget hus­rom! Forsvaret har forsåvidt øyde­lagt det siste året av jak­ta, men likev­el. Det er ikkje store greiene, men den er stort sett per­fekt for meg og mine hybelka­nin­er (dei klar­er alltid å snike seg med på las­set under fly­t­ting, skjøn­ner ikkje det der…). Den lig­ger i Fyllings­dalen rett i utkan­ten av Bergen sen­trum, så eg har ikkje hav­na ut i intet.

Når eg har kome meg etter å ha blak­ka meg sjølv for pen­ga, må eg ta til å ordne ting her og der, men det er slike ting som heldigvis kan taes på sikt. Dog eg har null møbler, så her får eg ein liten utfor­dring ;) Men har allerede fått nyss om at ein sofa og ei enkel seng skal kunne skaf­fast ganske rimelig, om ikkje gratis, fra opphavet.

Lei­ligheten er rundt 50 kvadrat og rom­mer stue, kjøkken, soverom, bad, bod og entre. I til­legg har eg ein 15 kvadrat stor veran­da med sol om ettermiddag/kveld. Kan ikkje vente med å få fyrt opp grillen og kose meg der!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: