Jakta er herved over

Etter 2 års jakt, har eg ende­leg fått meg eit heilt eget hus­rom! Forsvaret har forsåvidt øyde­lagt det siste året av jak­ta, men likev­el. Det er ikkje store greiene, men den er stort sett per­fekt for meg og mine hybelka­nin­er (dei klar­er alltid å snike seg med på las­set under fly­t­ting, skjøn­ner ikkje det der…). Den lig­ger i Fyllings­dalen rett i utkan­ten av Bergen sen­trum, så eg har ikkje hav­na ut i intet.

Når eg har kome meg etter å ha blak­ka meg sjølv for pen­ga, må eg ta til å ordne ting her og der, men det er slike ting som heldigvis kan taes på sikt. Dog eg har null møbler, så her får eg ein liten utfor­dring ;) Men har allerede fått nyss om at ein sofa og ei enkel seng skal kunne skaf­fast ganske rimelig, om ikkje gratis, fra opphavet.

Lei­ligheten er rundt 50 kvadrat og rom­mer stue, kjøkken, soverom, bad, bod og entre. I til­legg har eg ein 15 kvadrat stor veran­da med sol om ettermiddag/kveld. Kan ikkje vente med å få fyrt opp grillen og kose meg der!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!