Skriftsnitt: Temanotica

Igjen var det på tide å presentere ei ny skrift her på sida mi. Denne gang er det ei litt meir teknisk font, dermed navnet temanotica. Den vart først laga som ei tynn, tynn skrift, men den blei jammen meg for tynn, så eg feita den opp litt. Skal legge ut den tynne så snart eg har fått perfeksjonert den…

temanotica

Igjen var det på tide å presentere ei ny skrift her på sida mi. Denne gang er det ei litt meir teknisk font, dermed navnet temanotica. Den vart først laga som ei tynn, tynn skrift, men den blei jammen meg for tynn, så eg feita den opp litt. Skal legge ut den tynne så snart eg har fått perfeksjonert den…

Denne skrifta kom til hovudet mitt etter å ha fått mi nye Radiohead t-skjorte i posten. Den er teikna på nytt, og litt reinare utifrå dei 7 bokstavane.

Last ned Temanotica, eller test den ut her før nedlasting.

Oppdatering: Om du har lastet ned denne skrifta FØR 30. september kl 13.45, bør du laste den ned på nytt. Den forrige var ikkje heilt i vater ;-)

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.