Knask på ein fredag: Mars

Don't drink and design
Don’t drink and design. Frå Kreativia.

Det nær­mar seg ende­leg skikke­leg vårstemn­ing ute, men fort­satt er det nok for kaldt til å nyte frilufta fullt ut. Då er det godt det finnes mange fine ting på net­tet man kan bruke til å bedrive tida med. Det er tid for nytt knask!

Har du Mac, og likar deg i sofakroken?

OSX puter

Me kan star­ta roleg, med å pre­sen­tere noko som verke­leg kan få fans av Apple sitt oper­a­tivsys­tem til å føla seg heime i sofakro­ken. Throw­boy sel­ger nem­leg put­er med farg­er og form som dock­en i nem­nte oper­a­tivsys­tem! Det ser også ut til at det kjem fleire put­er ved ein seinare anledning.

Lei av å klikke med musa i nettlesaren?

Artig pros­jekt som for min del var inter­es­sant til eg vart frus­tr­ert over å ikkje få klik­ka på musek­nap­pen, men dog.

Typografi er eit must

Typografi er eit must

Denne månaden har eg sam­la saman ein­del sider som kan hjelpe deg på veg mot ein meir all­sidig typografisk kvardag. Det inklud­er­ar det meste frå skrift­byråer til generelle tips og triks innan sjangeren.

Månadens vevdesignknask:

Berre for å null­stille deg heilt før eg vis­er denne månadens vevde­signknask med godt des­igna nettstad­er, skal du få sjansen til å besøk­je over­sik­ten over net­tets min­dre gode designfinurlegheitar:

Svir du i augo? Her er medisin som kan­skje kan hjelpe:

Aldri ein fredag (sånn circa) utan ikoner

Ikon - Kaffikopp

David på SEM Labs kon­tak­ta meg etter­som han la merke til at eg var over gjen­non­snit­tet inter­resert i ikon­er. Han var óg var snill nok til å leg­gje igjen to lenkjer til oss med to ikon-pakkar i 16x16 og 48x48 pik­sler (takk/Thanks David!):

Andre sider med ikon-relatert knask:

God helg!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.