Knask på ein fredag: Mars


Don't drink and design
Don’t drink and design. Frå Kreativia.

Det nær­mar seg ende­leg skikke­leg vårstemn­ing ute, men fort­satt er det nok for kaldt til å nyte frilufta fullt ut. Då er det godt det finnes mange fine ting på net­tet man kan bruke til å bedrive tida med. Det er tid for nytt knask!

Har du Mac, og likar deg i sofakroken?

OSX puter

Me kan star­ta roleg, med å pre­sen­tere noko som verke­leg kan få fans av Apple sitt oper­a­tivsys­tem til å føla seg heime i sofakro­ken. Throw­boy sel­ger nem­leg put­er med farg­er og form som dock­en i nem­nte oper­a­tivsys­tem! Det ser også ut til at det kjem fleire put­er ved ein seinare anledning.

Lei av å klikke med musa i nettlesaren?

Artig pros­jekt som for min del var inter­es­sant til eg vart frus­tr­ert over å ikkje få klik­ka på musek­nap­pen, men dog.

Typografi er eit must

Typografi er eit must

Denne månaden har eg sam­la saman ein­del sider som kan hjelpe deg på veg mot ein meir all­sidig typografisk kvardag. Det inklud­er­ar det meste frå skrift­byråer til generelle tips og triks innan sjangeren.

Månadens vevdesignknask:

Berre for å null­stille deg heilt før eg vis­er denne månadens vevde­signknask med godt des­igna nettstad­er, skal du få sjansen til å besøk­je over­sik­ten over net­tets min­dre gode designfinurlegheitar:

Svir du i augo? Her er medisin som kan­skje kan hjelpe:

Aldri ein fredag (sånn circa) utan ikoner

Ikon - Kaffikopp

David på SEM Labs kon­tak­ta meg etter­som han la merke til at eg var over gjen­non­snit­tet inter­resert i ikon­er. Han var óg var snill nok til å leg­gje igjen to lenkjer til oss med to ikon-pakkar i 16x16 og 48x48 pik­sler (takk/Thanks David!):

Andre sider med ikon-relatert knask:

God helg!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: