Knask på ein fredag: Mars

Det nærmar seg endeleg skikkeleg vårstemning ute, men fortsatt er det nok for kaldt til å nyte frilufta fullt ut. Då er det godt det finnes mange fine ting på nettet man kan bruke til å bedrive tida med. Det er tid for nytt knask!

Don't drink and design
Don’t drink and design. Frå Kreativia.

Det nærmar seg endeleg skikkeleg vårstemning ute, men fortsatt er det nok for kaldt til å nyte frilufta fullt ut. Då er det godt det finnes mange fine ting på nettet man kan bruke til å bedrive tida med. Det er tid for nytt knask!

Har du Mac, og likar deg i sofakroken?

OSX puter

Me kan starta roleg, med å presentere noko som verkeleg kan få fans av Apple sitt operativsystem til å føla seg heime i sofakroken. Throwboy selger nemleg puter med farger og form som docken i nemnte operativsystem! Det ser også ut til at det kjem fleire puter ved ein seinare anledning.

Lei av å klikke med musa i nettlesaren?

Artig prosjekt som for min del var interessant til eg vart frustrert over å ikkje få klikka på museknappen, men dog.

Typografi er eit must

Typografi er eit must

Denne månaden har eg samla saman eindel sider som kan hjelpe deg på veg mot ein meir allsidig typografisk kvardag. Det inkluderar det meste frå skriftbyråer til generelle tips og triks innan sjangeren.

Månadens vevdesignknask:

Berre for å nullstille deg heilt før eg viser denne månadens vevdesignknask med godt designa nettstader, skal du få sjansen til å besøkje oversikten over nettets mindre gode designfinurlegheitar:

Svir du i augo? Her er medisin som kanskje kan hjelpe:

Aldri ein fredag (sånn circa) utan ikoner

Ikon - Kaffikopp

David på SEM Labs kontakta meg ettersom han la merke til at eg var over gjennonsnittet interresert i ikoner. Han var óg var snill nok til å leggje igjen to lenkjer til oss med to ikon-pakkar i 16×16 og 48×48 piksler (takk/Thanks David!):

Andre sider med ikon-relatert knask:

  • Webdesignledger Liste over fine ikon-pakkar
  • Iconka Gratis ikon (også kommersiell bruk)
  • Vectortuts Gratis ikon (også kommersiell bruk)
  • Siena Gratis ikon (også kommersiell bruk)

God helg!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.