Alt du treng til Photoshop

Photoshop Splash

Francesco Mug­nai sat­te 26. juli 2008 eit mål om å lage ver­das største blog­ginn­legg om Pho­to­shop. No har eg ikkje rek­na på det og saman­lik­na med andre inn­legg på net­tet, men det ser jam­men meg ut til at fyren har klart det.

I dette inn­legget kan du nem­leg lese og finne ut av alt moge­leg rart som kan gjerast med Pho­to­shop. Lenkjer til tek­stu­rar, veiled­ningar, for­mer og penslar er nokre av typar ting du kan finne her, alt til gratis lesning og nedlasting.

I am Photoshop

For å få meir stell på sak­ene og meir ryd­dig inndel­ing, har han likeså­godt star­ta opp nettstaden I Am Pho­to­shop. Her finn du nok igjen mesteparten av det som står i det ovan­nem­nte inn­legget, litt til.

Om du kla­gar på for lite kunnskap innan Pho­to­shop heretter, då trur eg det ikkje er sær­leg håp for deg min venn…

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.