Alt du treng til Photoshop


Photoshop Splash

Francesco Mug­nai sat­te 26. juli 2008 eit mål om å lage ver­das største blog­ginn­legg om Pho­to­shop. No har eg ikkje rek­na på det og saman­lik­na med andre inn­legg på net­tet, men det ser jam­men meg ut til at fyren har klart det.

I dette inn­legget kan du nem­leg lese og finne ut av alt moge­leg rart som kan gjerast med Pho­to­shop. Lenkjer til tek­stu­rar, veiled­ningar, for­mer og penslar er nokre av typar ting du kan finne her, alt til gratis lesning og nedlasting.

I am Photoshop

For å få meir stell på sak­ene og meir ryd­dig inndel­ing, har han likeså­godt star­ta opp nettstaden I Am Pho­to­shop. Her finn du nok igjen mesteparten av det som står i det ovan­nem­nte inn­legget, litt til.

Om du kla­gar på for lite kunnskap innan Pho­to­shop heretter, då trur eg det ikkje er sær­leg håp for deg min venn…


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: