Alt du treng til Photoshop

Francesco Mugnai satte 26. juli 2008 eit mål om å lage verdas største blogginnlegg om Photoshop. No har eg ikkje rekna på det og samanlikna med andre innlegg på nettet, men det ser jammen meg ut til at fyren har klart det.

Photoshop Splash

Francesco Mugnai satte 26. juli 2008 eit mål om å lage verdas største blogginnlegg om Photoshop. No har eg ikkje rekna på det og samanlikna med andre innlegg på nettet, men det ser jammen meg ut til at fyren har klart det.

I dette innlegget kan du nemleg lese og finne ut av alt mogeleg rart som kan gjerast med Photoshop. Lenkjer til teksturar, veiledningar, former og penslar er nokre av typar ting du kan finne her, alt til gratis lesning og nedlasting.

I am Photoshop

For å få meir stell på sakene og meir ryddig inndeling, har han likesågodt starta opp nettstaden I Am Photoshop. Her finn du nok igjen mesteparten av det som står i det ovannemnte innlegget, litt til.

Om du klagar på for lite kunnskap innan Photoshop heretter, då trur eg det ikkje er særleg håp for deg min venn…

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.