Ekte miniatyrfilmBath­tub IV frå Kei­th LoutitVimeo.

Snubla over denne videosnut­ten via Smash­ing Mag­a­zine si tvit­ring i går kveld, og måtte berre dele den med dykk. Den er fil­ma med tilt-shift-linse, og det ska­par eit heilt spe­sielt inntrykk av filmen.

Resul­tatet er at ting du fil­mar ser ut som om du skulle ha stått med filmkam­er­aet ditt med van­leg linse og fil­ma ned i ein miniatyrverden.Har sjølv leikt med meto­den det eit par gongar via Tilt­Shift mak­er på net­tet, men resul­ta­ta kan ver­ta ganske så fan­tastiske om du fak­tisk nyt­tar deg av ei slik linse. Berre sjå på denne sam­lin­ga av bileter og videoer.


2 svar til “Ekte miniatyrfilm”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: