Luke 24: God jul!

Det er julaftan. Dagen for glede, familiesamhold og gåver. Mykje gåver. Eg grubla lenge over kva som skulle vere årets julekalendergåve bak luke 24, og må innrømme at tanken har slått meg: Vil folk synes det er ei god gåve på ein vev-, design- og typografiblogg det eg har å gje i dag? Opne og døm sjølv!

Julenissen takkar for seg

Det er julaftan. Dagen for glede, familiesamhold og gåver. Mykje gåver. Eg grubla lenge over kva som skulle vere årets julekalendergåve bak luke 24, og må innrømme at tanken har slått meg: Vil folk synes det er ei god gåve på ein vev-, design- og typografiblogg det eg har å gje i dag? Opne og døm sjølv!

No har det jo seg sånn at det er klart for ein ny «knask på ein fredag» allereie i morgon, men sidan det er jul kan me vel unna oss litt ekstra knask. I dag vert det eindel lenkjer til gode artiklar og showcases innan emna typografi, design og vevdesign eg har funne på nettet. Enjoy!

Typografi

Leik med bokstavar

Skrift har stor betydning for resten av designet

Kerning og tracking i typografi (del 1 og 2)

Design

Vis kva du kan av design allereie i anbudet

50 eksempler på god pakningsdesign

Hoppe frå design på trykk til vevdesign

Vevdesign

Blogger med originalt design

Vevsider med god bruk av transparent grafikk

God jul frå meg til deg!

Julekort 2009
Klikk for større utgåve!

Eg avsluttar med julekortet til meg og madammen, og ynskjer med det deg og dine ei god jul og eit riktig godt nytt år!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.