Luke 23: Dropbox


Lei av å måtte føre alt over på min­nepen­nen for å ta med deg fil­er frå ei maskin til ein annan, eller ynskjer å synkro­nis­ere fil­er på ein god måte? Løysin­ga ligg bak luke 23.

Drop­box er genial i sin enkel­heit: Du oppret­tar ein kon­to på net­tet, installerer eit innstikk (plu­g­in) på mask­i­na di og vips så har du tilgo­ng til filene dine kor du enn måtte befinne deg i ver­da. Kvar gong du lagrar eller endrar fil­er i ei gitt mappe, opp­dat­er­ar den seg automa­tisk til nettet.

Har du i til­legg installert denne funksjo­nen på to mask­in­er og kobla dei opp mot same kon­to, er fila opp­datert neste gong du går på nett med den mask­i­na også. I til­legg kan du invitere og dele map­per med andre. Eg har nyt­ta denne ten­es­ta, dag­leg og kan anbe­fale det på det sterkaste!

,

2 svar til “Luke 23: Dropbox”

  1. Gløymde å nemne at du kan få opp­til 1 gb (maks 3 gb total plass med gratis kon­to) ein­del ekstra lagringska­p­a­sitet der­som du gjen­nom­før­er eit par enkle steg!

  2. På ubun­tu 9.10 føl­ger det med innebygd “Ubun­tu One”, som egentlig er noe lig­nende som Drop­box — cloud com­put­ing som det het­er. Du får 2gb lagringsplass gratis, eller 50gb om du betaler $10/mnd.

    Har ikke brukt det så mye enda, men tenker å bruke det mer på nyåret, i tjueti.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: