Luke 22: Google Wave

Bølgjer er visstnok «in» for tida, og kalenderen min har ikkje vore noko unnateke. I luke 22 kan du vere med å surfe på bølgjene og inn i framtidas kommunikasjonskanaler!

Bølgjer er visstnok «in» for tida, og kalenderen min har ikkje vore noko unnateke. I luke 22 kan du vere med å surfe på bølgjene og inn i framtidas kommunikasjonskanaler!

Google Wave skal visstnok vere det siste store nye på nettet, men som kjent er det invitasjonsbasert eller det kan vere lang ventetid på å få prøve dette ut. Tenesta er ganske genial for dei som jobbar eindel over nettet med kollegaer og kundar. Kommunikasjonen skjer i såkalla bølgjer der du deler enkelt dokumenter, bileter og kan redigere «direkte» foran augo på den andre deltakaren i bølgja. Utfordringa mi har vore å ha nok tid til å teste ut og bruke tenesta. Kanskje alt endrar seg når det vert meir utbreidd.

Uanskvett: Eg har ein plutseleg 17 invitasjonar att for dei som måtte ynskje å få raskt tilgong til dette finurlege systemet. Gje meg ein lyd om du vil verte invitert. Her gjelder fyrstemann til mølla!

4 Comments

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.