Luke 16: Wave


Wave

Driv du med kod­ing av vevsider og nyt­tar W3C sin val­ida­tor flit­tig? Om du er lei av å sjå koder, og hen­vis­ning til utal­lige lin­jer med feil og advarsler? Då bør du åpne luke num­mer 16.

Google har kome som ei bøl­gje innover oss med sin Google Wave, men i dagens luke er det WebAIM sin Wave det er fokus på. Denne vevap­p­likasjo­nen er rett og slett ein grafisk ekva­lent til W3C sin val­ida­tor som vis­er tilbakemeldinger i tekstform.

På Wave skriv du inn net­tadres­sa til sida du skal sjekke, får sida di pepra med små merke­lap­par til kva som er gjort på sida og kva som bør gjerast på den spe­si­fikke delen av sida. Du kan også velge å laste opp fer­di­ge HTML-fil­er, eller lime inn kode direk­te i nettlesaren.


Eitt svar til “Luke 16: Wave”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: