Luke 17: Klassiske magasinforsider

Som den mediegrafikeren eg er utdanna til, har eg ein svakheit for fint design og god typografi på trykte saker. Det er difor ei glede å presentere gode og gamle magasinforsider i luke 17!

Popular Science April 1933

Som den mediegrafikeren eg er utdanna til, har eg ein svakheit for fint design og god typografi på trykte saker. Det er difor ei glede å presentere gode og gamle magasinforsider i luke 17!

Eller, det er vel rettare sagt Webdesigner Depot som har tatt på seg arbeidet med å samla ein heil del magasinforsider og presentert det på si side. For å spare deg for dyrebar tid og meir uviktig lesning, stoggar eg skrivinga her og overlet til lenkja under:

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.