Luke 18: Thunderbird i ny utgåve


Thunderbird

Det er ikkje så mange gode alter­na­tiv­er når man skal velge ein og same e‑postklient på både Mac og PC. Løysin­ga på utfor­dringa ligg bak luke 18.

Mozil­la sin Thun­der­bird har no kome ut i ver­sjon 3, og det både for brukarar av Mac og PC. I forhold til førre ver­sjon er denne utgåve raskare, meir sta­bil og endå lekrare å sjå på. Eg nyt­tar den både på heimemask­i­nen min (PC foreløpig) og på arbei­d­splassen (Mac). Kan bekrefte at dette pro­gram­met er verdt dei få min­ut­ta du brukar på å laste det ned og installere — gratis er det også. Pro­gram­met er tilgjen­ge­leg på eit stort antal språk, sjølvsagt også nynorsk…


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: