Luke 15: Logo-mayhem


Logo Blog

Dei er rundt oss over­alt. Du ser dei heile tida, men kva er tanken bak? Kvi­for er dei raude? Gule? Grønne? Eller reg­n­bo­ge­far­ga? Det er snakk om logoar bak luke 14.

Logo Blog er verke­leg dedik­ert i arbei­det med å pre­sen­tere nye logoar og redesign av gam­le og kjende logoar. Det er jo snart årskifte og i den anled­ning har dei sjølvsagt ein opp­sum­mer­ing på kva logoar som har vore fik­sa på i løpet av året. Du kan også finne ut ein del om dei forskjel­lige byråa som tilbyr logode­sign, både i USA og inter­nasjon­alt. Alt i alt eit side som må besøk­jast der­som du er over gjen­nom­snit­tet inter­essert i denne type design!

,

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: