Luke 14: Har du også eit gåveinnpakningsmareritt?

Er du mann og lik meg når det kjem til julegåveinnkjøpa, ligg du nok kanskje litt etter på dette feltet. Eventuelt har du kun ansvaret for den eine, men viktigaste gåva: Den til madammen. Bak luke 14 ligg tips til korleis du vertfall kan imponere med innpakninga.

Gaveinnpakking

Er du mann og lik meg når det kjem til julegåveinnkjøpa, ligg du nok kanskje litt etter på dette feltet. Eventuelt har du kun ansvaret for den eine, men viktigaste gåva: Den til madammen. Bak luke 14 ligg tips til korleis du vertfall kan imponere med innpakninga.

Sjølv om eg retta meg mot menn i introen her kan alltids den kvinnelege delen av befolkninga sjå på denne posten, men kvinner flest kan vel dette godt allereie… Kjønn satt til side, og tilbake til det det handlar om: Gåveinnpakning. Noupe driv å presenterar ting innan design og tang innanfor vev. No har dei funne fram og samla ein mengde fantasifulle idear å bruke når du skal til å pakke inn gåver, det vere seg til jul eller bursdag.

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.