Luke 14: Har du også eit gåveinnpakningsmareritt?

Gaveinnpakking

Er du mann og lik meg når det kjem til julegåveinnkjø­pa, ligg du nok kan­skje litt etter på dette fel­tet. Eventuelt har du kun ans­varet for den eine, men vik­ti­gaste gåva: Den til madammen. Bak luke 14 ligg tips til kor­leis du vert­fall kan imponere med innpakninga.

Sjølv om eg ret­ta meg mot menn i introen her kan alltids den kvin­nelege delen av befolkninga sjå på denne posten, men kvin­ner flest kan vel dette godt allereie… Kjønn satt til side, og tilbake til det det hand­lar om: Gåvein­npakn­ing. Noupe driv å pre­sen­ter­ar ting innan design og tang innan­for vev. No har dei funne fram og sam­la ein mengde fan­tasi­fulle idear å bruke når du skal til å pakke inn gåver, det vere seg til jul eller bursdag.

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.