Har du sniffa på tanken? Pt. 2


Di eiga skrift?

Datate­knolo­gien går stadig fort­are framover og det vert meir og meir frie pro­gram til disponer­ing. Det var dermed ikkje over­raskande at det hadde kome til området for skrift­lag­ing også.

Sjølvsagt er det ikkje store rom for å feins­mekke skrif­ta, men resul­tatet vert bruk­bart likev­el. Skal du lage ei god skrift bør du kan­skje investere i eit Skrift­pro­gram av typen Font Cre­ator Pro­gram eller Font­lab. Men la oss ikkje spore heilt av her, det var vel gratis skrifter frå scrath me skulle snakke om…

Nettstaden Your­Fonts har eit online skrift-gen­er­a­tor der du kan skrive ut ein plan­sje med teikn­refer­ansar, skrive på med di eiga hand­skrift, for så å skanne det inn att for å opprette skrif­ta di. Det betyr at om 15–20 min­utt kan du ha di eiga hånd­skrift på mask­i­na di!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: