Radiohead og Grammy Awards

Radiohead er nominert til ikkje mindre enn fem prisar under årets Grammy Awards som går av stabelen i morgon, 8. februar klokka 21. Det var då ikkje utan grunn at ryktene svirra om dei skulle opptre eller ikkje. Det er no bekrefta av bandet at dei går på scenen under sermonien.

Thom Yorke

Radiohead er nominert til ikkje mindre enn fem prisar under årets Grammy Awards som går av stabelen i morgon, 8. februar klokka 21. Det var då ikkje utan grunn at ryktene svirra om dei skulle opptre eller ikkje. Det er no bekrefta av bandet at dei går på scenen under sermonien.

I tillegg til opptredenen, har Thom Yorke også vore med i promoteringa av dei 51. Grammy Awards. For ein typografielsker, så kan eg vel innrømme at det er vakkert både å sjå og høyra dette materiellet…

Plakaten kan du sjå øverst i innlegget, mens videoen kan sjåast under:

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.