Radiohead og Grammy Awards


Thom Yorke

Radio­head er nomin­ert til ikkje min­dre enn fem pris­ar under årets Gram­my Awards som går av sta­be­len i mor­gon, 8. feb­ru­ar klok­ka 21. Det var då ikkje utan grunn at ryk­tene svir­ra om dei skulle opp­tre eller ikkje. Det er no bekref­ta av ban­det at dei går på sce­nen under sermonien.

I til­legg til opp­tre­de­nen, har Thom Yorke også vore med i pro­mo­teringa av dei 51. Gram­my Awards. For ein typografielsker, så kan eg vel innrømme at det er vakkert både å sjå og høyra dette materiellet…

Plakat­en kan du sjå øverst i inn­legget, mens videoen kan sjåast under:


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: