Knask på ein fredag: Februar


Post it

Akku­rat når du har kome inn i kvardagsmodus, så er det igjen tid for å slappe av og telle ned min­ut­tar og sekund til hel­ga med litt fredagsknask. I dag har eg mest fokusert på vevde­sign, men sper på med litt eple-nyhende og ein desj med ikon­re­laterte saker.

Kan eg by på litt snacks?

Manual design

Det finnes mange nettstad­er der ute med eit rel­a­tivt ok design. Her er eit lite knippe med sider eg mein­er har fått dette ekstra godt til:

MacBook Wheel

Har dei først pre­sen­tert ver­das min­ste lap­top, kan dei ikkje gje seg før dei har fjer­na tastaturet!

Kva meir eg har å by på?

IconDock

Jo, det må jo vere litt ikon­er og ikon­de­sign på plakat­en denne freda­gen også. Fyrst må eg informere om nyopp­star­ta Icon­Dock frå fol­ka bak N.Design Stu­dio. Det er ikkje så mange ikon der i dag, men ser for meg at det snart bug­nar over av geniale og fan­tastisk flotte ikon­er der!

VirtualBox: Windows på Mac

VirtualBox

Om du plut­se­leg treng ein Win­dows-instal­lasjon i OS X, har det til no ikkje vore flust av gode og gratis alte­na­tiv til ein såkalla Vir­tu­al Machine. Sun Microsys­tems har gjort noko med sak­en, og lansert Sun xVM Vir­tu­al­boks til gratis ned­last­ing. Eg har dessverre ikkje hjar­ta til å installere det på «min» Mac­in­tosh-maskin på jobben, men det eg har lest og sett på App­Storm sin omtale av pro­gram­met virkar lovande.


3 svar til “Knask på ein fredag: Februar”

  1. Jo, takk! Hadde ein dag der eg snubla over ein heil del fine og gode sider, kan­skje for mange, men dog. Og takkar for tilbodet om å ver­ta gjesteskribent, men den jobben ser at du nok klarar den bif­f­en sjølv :D

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: