Finn eit bilete og blogg om det

Etter å bladd meg gjennom Mia Holtes mange gode blogginnlegg, fant eg ein litan ting som ser ut til å spre seg på bloggar rundt omkring og som eg ville prøve ut.

Renate satt i sjakk matt

Etter å bladd meg gjennom Mia Holtes mange gode blogginnlegg, fant eg ein litan ting som ser ut til å spre seg på bloggar rundt omkring og som eg ville prøve ut.

Heile greia går ut på følgjande:

  1. Gå inn på Mine bileter/mapper
  2. Vel den 4. mappa
  3. Finn det 4 biletet
  4. Sett inn biletet på bloggen og skriv litt om det

Dette høyrer kanskje ut som ein spøk, men då eg tenkte eg skulle slengje meg på dette, var biletet av Renate i sjakkruter det eg fekk i tankane. Eg måtte smile då det fjerde biletet i den fjerde mappa var akkurat det biletet. Det er tatt ein av dei første gongane madammen og meg møttest. Det var på ein utstilling for Kunsthøgskolen i Bergen, og rommet Renate sit i, er den midlertidige «baren» til ei venninne av meg som går på den skulen. Perfekt bilete i mine augo.

Finn eit bilete, og sleng deg med du også!

2 Comments

Artig! Hugsa godt den baren der sjølv, hehe. Synd den ikkje vart permanent.

Prøvde på «Finn eit bilete og blogg om det» sjølv. Men eg traff berre babybilder, og eg klarte ikkje heilt vinkla det inn mot temabloggen min.

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.