Knask på ein fredag: Oktober

Anten du likar marshmallows eller ei ser det ut til at japanerne klarer å lage eit heilt TV-show dedikert til denne spiselege greia. Videoen over startar denne månadens knask-spalte her på sida mi. Enjoy!

Anten du likar marshmallows eller ei ser det ut til at japanerne klarer å lage eit heilt TV-show dedikert til denne spiselege greia. Videoen over startar denne månadens knask-spalte her på sida mi. Enjoy!

Jobber du i kundeservice?

Då kan du kjenne deg att i mange av sakene denne nettsida har. «Kunden har alltid rett» er ein blogg som gir oss eksempler på kva rare ting som kjem gjennom telefonlinja.

Humor i sikkerhetskontrollen

960x

Er du ein av dei som tør utfordre folka i sikkerhetskontrollen på flyplassen, hamner du i same gruppering som kunstneren Evan Roth. Dagbladet har presentert eit av hans siste stunt som du kan sjå over. Følgjer du denne lenkja kan du lese meir utfyllande om saka.

Skrifter

Er ei stund sidan eg har opplyst folket om nettsteder som omhandlar skrifter (kjøp/nedlasting/artikler osb.). Her er vertfall dei ti siste eg har lagt til:

Resten og eldre «skriftside-funn», kan finnast på sida der mine skrifter er til nedlasting.

Denne månadens nett-funn:

5 Comments

Gode ting som vanleg, fredagen skuffar ikkje! iconfinder var ei smart teneste sidan iStock ikkje har eigen kategori for ikoner. Men ein skal vel lage ikon sjølve? hehe (om ein har altfor mykje tid til overs på eit prosjekt og ikkje anar korleis ein skal få brukt opp alle timane)

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.