Knask på ein fredag: Mai


Denne månaden har eg kome over ei god røys med inspi­rasjon og eit hav av fan­tastiske nettstad­er. Eg måtte rett og slett sortere ut noko av det beste eg fann til knas­ket i dag. Men ta det med ro, eg har ikkje forkas­ta resten — det kan du for­vente å sjå utover i juni!

Litt meir enn vanleg

Bloggen til Kel­li Ander­son er for alle som er inter­essert i godt design og let­ter­press, noko mange av hen­nar grafiske fin­urlegheitar bær­er preg av. Du bør få med deg denne niftige invi­tasjo­nen med lyd!

Kva om du budde på IKEA?

Fotografen Chris­t­ian Gideon har gjort det mange av oss har tenkt på når me er på den evig lange han­dle­turen til IKEA. Han har saman med kom­p­isen teke bileter av seg sjølv i dei forskjel­lige romma/utstillingane som om dei skulle budd der til dagleg.

Arbeid, leik og livet. Enkelt og greit.

Dette er Mar­ius Zachari­asen si elek­tro­n­iske notat­blokk der han sam­lar diverse fil­mar, bileter, sak­er og ting som han mein­er er inter­es­sant for alle og einkvar. Myk­je knask!

Ben set sikkerheita høgt

Usikker på kva det heilt spe­si­fikt går ut på dette her, men slik eg forstår det er det sannsyn­legis går det vel ut på at det snart kjem ein app­likasjon til iPhone og iPod som lagrar sikker­heitsin­for­masjo­nen din trygt. Kul nettstad er det uan­skvett!

Til inspirasjon på ein fredag

Det er jo fredag, og då pas­sar det vel per­fekt med ei nett­side med bileter til inspi­rasjon? Og kva kallar ein ei slik side? Jo, net­topp; Fredagsin­spi­rasjon!

Dette er massive saker!

Til slutt vil eg avs­lutte den siste freda­gen med noko heftige greier til alle tilheng­jarar av LEGO. Ver føre­budd på å sjå noko du aldri kjem til å klare å lage. Enjoy!


4 svar til “Knask på ein fredag: Mai”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: