Typografikrafta er fullført

Det kan jo virke ut som om eg er ein fan av Star Wars sidan eg publiserar så mykje med innhald frå serien. Men det er vel mest fordi det er laga så mykje typografisk godteri at det berre opplysast om…

Det italienske reklamebyrået H-57 har laga mykje fint opp gjennom, men det som har fanga mi, og ein del andre si interesse er nokre plakatar med motiv av kjente Star Wars figurar.

Kva har figurar med typografikalenderen å gjere, seier du? Jo, det er fordi desse figurane er laga heilt og fullt av bokstavar og teikn. Det er vakre å sjå på, men diverre er dei ikkje for sal — endå. Byrået jobbar med å få lisensiert arbeidet slik at dei, på grunn av den voldsomme merksamden dei opplev, kan trykke dei opp og selje dei til Gud og einkvar.

Me får vente i spenning!

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.