Knask på ein fredag: Desember

Jula er såvidt overstått, og den siste fredagen i 2008 er eit faktum. Igjen står berre kalkun og farleg lek med fyrverkeri att før me må læra oss å skrive datoer med 2009 på slutten. Fortvil ikkje! Her kjem vertfall noko fredagsknask som ikkje er års-avhengig.

Mactini

Jula er såvidt overstått, og den siste fredagen i 2008 er eit faktum. Igjen står berre kalkun og farleg lek med fyrverkeri att før me må læra oss å skrive datoer med 2009 på slutten. Fortvil ikkje! Her kjem vertfall noko fredagsknask som ikkje er års-avhengig.

Apple Mactini

Me startar med den fantastiske nyheita om at Apple no har lansert nye fantastiske produkt. Apple Mactini kan sjåast i videoen under:

Bobbleheads

Living Dead - Bobbleheads

Ja, eg veit at julegåveinnkjøpa er unnagjort for lengs og at det ikkje er så mykje igjen i kassa til å kjøpe noko nytt og spanande. Men om det mot formodning skulle vere det, altså meir peng i kassa, kan kanskje ei dukke frå Boobleheads vere tingen?

Ninjaskulen

Flogged Magazine

Om ditt design er vorten vraka utan at du skjønner kvifor, send det til Flogged Magazine.

CSS

Er du ein ihuga CSS-kar/dame, og likar å få nyss om gode og kanskje også relativt nyttige verktøy som kan gjere kode-kvardagen litt enklare? Då skal du ta ein titt innom Smashing Magazines «50 Extremely Useful And Powerful CSS Tools».

Brusher

Frå Media Slap kan du kjøpe kvalitetsbrusher til Photoshop. Dei har også rundt 15 brusher til gratis nedlasting (via Design Shard).

Ikoner

Er det noko man sjelden vert lei av i eit design er ikoner som piffer opp ei nettside. Har samla saman eit lite knippe av gratis ikon her:

Om man har lyst å lære grunnprinsippa bak ikon-design, kan SoftFacade hjelpe deg i denne artikkelen. Om du vil vite korleis du skal unngå vanlege fallgropar, kan også denne artikkelen tenne eit par ljos.

Sjekk ellers også fleire opplistingar av gratis ikon her.

Månadens design-funn:

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.