Knask på ein fredag: Desember


Mactini

Jula er såvidt over­stått, og den siste freda­gen i 2008 er eit fak­tum. Igjen står berre kalkun og far­leg lek med fyrverk­eri att før me må læra oss å skrive dato­er med 2009 på slut­ten. Fortvil ikkje! Her kjem vert­fall noko fredagsknask som ikkje er års-avhengig.

Apple Mactini

Me star­tar med den fan­tastiske nyhei­ta om at Apple no har lansert nye fan­tastiske pro­dukt. Apple Mac­ti­ni kan sjåast i videoen under:

Bobbleheads

Living Dead - Bobbleheads

Ja, eg veit at julegåveinnkjø­pa er unnagjort for lengs og at det ikkje er så myk­je igjen i kas­sa til å kjøpe noko nytt og spanande. Men om det mot for­mod­ning skulle vere det, alt­så meir peng i kas­sa, kan kan­skje ei dukke frå Booble­heads vere tingen?

Ninjaskulen

Flogged Magazine

Om ditt design er vorten vra­ka utan at du skjøn­ner kvi­for, send det til Flogged Mag­a­zine.

CSS

Er du ein ihuga CSS-kar/­dame, og likar å få nyss om gode og kan­skje også rel­a­tivt nyt­tige verk­tøy som kan gjere kode-kvarda­gen litt enklare? Då skal du ta ein titt innom Smash­ing Mag­a­zines «50 Extreme­ly Use­ful And Pow­er­ful CSS Tools».

Brusher

Frå Media Slap kan du kjøpe kvalitets­brush­er til Pho­to­shop. Dei har også rundt 15 brush­er til gratis ned­last­ing (via Design Shard).

Ikoner

Er det noko man sjelden vert lei av i eit design er ikon­er som pif­fer opp ei nett­side. Har sam­la saman eit lite knippe av gratis ikon her:

Om man har lyst å lære grun­nprin­sip­pa bak ikon-design, kan Soft­Fa­cade hjelpe deg i denne artikke­len. Om du vil vite kor­leis du skal unngå van­lege fall­gropar, kan også denne artikke­len tenne eit par ljos.

Sjekk ellers også fleire opplistin­gar av gratis ikon her.

Månadens design-funn:


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: