Artige reklamer

Når eg til dagleg surfar rundt på verdsveven etter nye designsprell dukkar det opp artige ting og tang på min veg. Blant anna er eg ofte innom sider som viser gode, og av og til artige måtar å reklamere eller opplyse om ting.

Når eg til dagleg surfar rundt på verdsveven etter nye designsprell dukkar det opp artige ting og tang på min veg. Blant anna er eg ofte innom sider som viser gode, og av og til artige måtar å reklamere eller opplyse om ting.

Smart

Eit eksempel er denne eg fant hos Adtention, som er eit godt eksempel på original reklameplassering for bilprodusenten Smart:

smartslim

Klikk for større utgåve.

Døve

Reklamen over er også ein ting eg fant hos ovannemnte blogg, denne gong for dei som høyrer svakt, eller rett og slett ingenting. Fin måte å gjere det på med tanke på typografi/tekst brukt i videosammenheng.

Rubiks Kube

Ettersom Rubiks Kube feirer 25-årsjubileum i år, passa det å lage ein litan reklamefølgjetong. Dette har I Believe in Advertising presentert her. For oss andre som heller liker puslespel, ja då har humor-nettstaden Joe-ks dette forslaget å kome med:

newrubikscube

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.