Artige reklamer


Når eg til dag­leg sur­far rundt på verdsveven etter nye design­sprell dukkar det opp artige ting og tang på min veg. Blant anna er eg ofte innom sider som vis­er gode, og av og til artige måtar å reklamere eller oppl­yse om ting.

Smart

Eit eksem­pel er denne eg fant hos Adten­tion, som er eit godt eksem­pel på orig­i­nal reklame­plasser­ing for bil­pro­dusen­ten Smart:

smartslim

Klikk for større utgåve.

Døve

Rekla­men over er også ein ting eg fant hos ovan­nem­nte blogg, denne gong for dei som høyr­er svakt, eller rett og slett ingent­ing. Fin måte å gjere det på med tanke på typografi/tekst brukt i videosammenheng.

Rubiks Kube

Etter­som Rubiks Kube feir­er 25-årsju­bileum i år, pas­sa det å lage ein litan reklame­føl­gje­tong. Dette har I Believe in Adver­tis­ing pre­sen­tert her. For oss andre som heller lik­er pusle­spel, ja då har humor-nettstaden Joe-ks dette forslaget å kome med:

newrubikscube


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: