Categories
Artfundige saker Grafikk/design Personleg

Knask på ein fredag

Det er fredag, helg og på tide å få ein god lat­ter eller to, og eit par ting å book­marke før hel­ga set­ter inn for fullt. Difor har eg, som den snille man­nen i gata, sam­la ein­del knask som du kan kose deg med.

Det er fredag, sjo-ho!

Det er fredag, helg og på tide å få ein god lat­ter eller to, og eit par ting å book­marke før hel­ga set­ter inn for fullt. Difor har eg, som den snille man­nen i gata, sam­la ein­del knask som du kan kose deg med.

Jokes 2.0

For dei aller fleste web­de­signere er begrepet Web 2.0 velk­jent, og dermed også mest sannsyn­leg kod­ing av både HTML og CSS. Det bringer oss til avdel­ing for nerde-vitser. Kev Adam­son hold­er til her, og har pos­ta ei liste over spørsmål og svar i denne bloggen. Her er eit utdrag:

Q. Why was the pil­low soft?
A. Because: .pil­low { padding: 100px; }

Web-ikon

Speck­y­boy har gitt oss den gle­da ved å beskue, og dermed velge blant dei 40 beste ikon-set­ta som er å finne på net­tet. Under får du topp 5:

  1. Fam Fam Fam
  2. Brand Spank­ing New
  3. Pin­voke
  4. Sweet­ie
  5. Ran­dom Jab­ber

Kom­plett liste finner du her.

Veldesigna nettsider

Det finnes mange flotte og velsmurte nett­side, som igjen har ført til lis­teoppføringer både her og der. For å ta den heilt ut, så tenk­te eg at eg skulle likegod lage ei aldri så lita liste over sider som har lista opp dei meir eller min­dre fine nettsi­dene der ute.

For dei som ikkje har lest Naiv Super og ikkje liker lister:

Dette var kan­skje ikkje dei største lis­tene du hadde sett, men det er jo min­i­malt kva eg klar­er å finne på ein fredag. Synest du dette var alt for lite, ja, så har du jo alltids Google

Sjekk også ut denne sida for meir inspi­rasjon­slenkjer.