Knask på ein fredag

Det er fredag, helg og på tide å få ein god latter eller to, og eit par ting å bookmarke før helga setter inn for fullt. Difor har eg, som den snille mannen i gata, samla eindel knask som du kan kose deg med.

Det er fredag, sjo-ho!

Det er fredag, helg og på tide å få ein god latter eller to, og eit par ting å bookmarke før helga setter inn for fullt. Difor har eg, som den snille mannen i gata, samla eindel knask som du kan kose deg med.

Jokes 2.0

For dei aller fleste webdesignere er begrepet Web 2.0 velkjent, og dermed også mest sannsynleg koding av både HTML og CSS. Det bringer oss til avdeling for nerde-vitser. Kev Adamson holder til her, og har posta ei liste over spørsmål og svar i denne bloggen. Her er eit utdrag:

Q. Why was the pillow soft?
A. Because: .pillow { padding: 100px; }

Web-ikon

Speckyboy har gitt oss den gleda ved å beskue, og dermed velge blant dei 40 beste ikon-setta som er å finne på nettet. Under får du topp 5:

  1. Fam Fam Fam
  2. Brand Spanking New
  3. Pinvoke
  4. Sweetie
  5. Random Jabber

Komplett liste finner du her.

Veldesigna nettsider

Det finnes mange flotte og velsmurte nettside, som igjen har ført til listeoppføringer både her og der. For å ta den heilt ut, så tenkte eg at eg skulle likegod lage ei aldri så lita liste over sider som har lista opp dei meir eller mindre fine nettsidene der ute.

For dei som ikkje har lest Naiv Super og ikkje liker lister:

Dette var kanskje ikkje dei største listene du hadde sett, men det er jo minimalt kva eg klarer å finne på ein fredag. Synest du dette var alt for lite, ja, så har du jo alltids Google

Sjekk også ut denne sida for meir inspirasjonslenkjer.

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.