Stikkord: html

 • Perfekt-ish.

  Ein snakkar jo stadig om respon­sivitet når det kjem til nettsider. I til­legg finst det sikkert hun­drevis (om ikkje tusen­vis) av sider som vis­er deg kor­leis nettsi­da di ser ut i forskjel­lige stor­leikar på dig­i­tale skjer­mar (òg kalla view­port). Eg har tidle­gare tip­sa deg om The Respon­si­na­tor som vis­er deg sida du spe­si­fis­er­ar inni ein […]

 • Responsinatoren

  Er du ein ihuga designer av nettsider, men manglar utstyr som iPad, iPhone, Kindle og andre Android-baserte dippeduttar for å teste ut om sida er responsiv nok? Då har eg eit aldri så lite kort-i-ermet til deg!

 • Ikkje frykt Internett!

  Sjå for deg dette: Du tek ekstremt bra bileter, skapar banebrytande grafiske designperler eller rett og slett har lyst å vise det store vide Internettet at du kan skape ting. Utfordringa er at du ikkje tør. Kva gjer du?

 • Knask på ein fredag: Juli

  Sommaren er over oss, og dei fleste er vekkreist på dagen, eller nyt sanden mellom tærne på stranda. For alle dei andre som arbeidar, eller som har regn piskande på stuevindaugo, har eg samla noko knask frå juli for å lette humøret!

 • Knask på ein fredag: September

  Regnet og vinden er over oss som eit sikkert kjenneteikn på at hausten er på plass. Kva passar vel betre då enn litt digitalt knask på ein regntung fredag?

 • Knask på ein fredag

  Det er fredag, helg og på tide å få ein god latter eller to, og eit par ting å bookmarke før helga setter inn for fullt. Difor har eg, som den snille mannen i gata, samla eindel knask som du kan kose deg med.

 • Nyttig for alle eigentlig

  For alle som lik­er å lage web­sider, eller som har lyst å lage, men forstår ikkje html, css, osv, eller berre har lyst til å lære meir om alt dette — og meir — bør sjekke ut web­de­sign-delen min.