Det lyser i stille grender?

Etter det eg hugsar, er det lenge sidan eg sist er i slik julestemning som no, og «såpass lenge» før julafta. Det kan ha med julelysa rundt omkring å gjere, med julehandelen, juleborda – ja, det kan vera så mykje. Men det må nok vera det at me i år er to som førebur jula med julekalender og at det er komen julepynt i heimen. Juletreet hos meg uteblir nok i år, sidan me skal reise vekk heile juleveka, og lenger.

Etter det eg hugsar, er det lenge sidan eg sist er i slik julestemning som no, og «såpass lenge» før julafta. Det kan ha med julelysa rundt omkring å gjere, med julehandelen, juleborda – ja, det kan vera så mykje. Men det må nok vera det at me i år er to som førebur jula med julekalender og at det er komen julepynt i heimen. Juletreet hos meg uteblir nok i år, sidan me skal reise vekk heile juleveka, og lenger.

Men anyhu. Men som du kan sjå på videoen over, er det nok nokon som gjer meir ut av jula enn berre dette med å setje opp julestjerna i vindauga og putter litt lys på busken utanfor huset. Enjoy!

PS: Om eg ikkje kjem opp med noko meir å skriva om før jula set inn for fulle skåler med julekaker, får de alle ha ei fantastisk julefeiring!

2 Comments

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.