Categories
Personleg

Til Julenissen

Det er snart jul, det har vel dei fleste fått med seg. Og anten du vil eller ikkje, kjem du til det punkt at du på kom­man­do må kome med ei kom­plett og helst orig­i­nal ynskjeliste. Difor har eg i år bestemt meg for å likegodt pub­lis­ere den her på bloggen min. Den er nok garan­tert ikkje orig­i­nal, men likev­el, det er no berre ei liste over ting man kan­skje aldri får.

Julenissen?
Det er snart jul, det har vel dei fleste fått med seg. Og anten du vil eller ikkje, kjem du til det punkt at du på kom­man­do må kome med ei kom­plett og helst orig­i­nal ynskjeliste. Difor har eg i år bestemt meg for å likegodt pub­lis­ere den her på bloggen min. Den er nok garan­tert ikkje orig­i­nal, men likev­el, det er no berre ei liste over ting man kan­skje aldri får. Here we go:

  • «Organ­is­ten» eller «Muleum» av Erlend Loe (bok)
  • Kjøkkenkniv­er (type GODE kniv­er som Fiskars/Victorinox)
  • Skåler (til f.eks. chips og andre sunne/usunne ting)
  • Sen­getøy (grønt/kvitt er vel fine far­gar? Dessuten er det ikkje akku­rat det gøyaste å kjø­pa sjølv, sånn eigent­leg)
  • Fop­pall­bukse (ja fak­tisk!) og nye fot­ball­sko, str 42 (beg­yn­ner å dra litt på åra dei eg har, sjø’)
  • Gaveko­rt på IKEA
  • Ny stor linse til Canon 350D’en min. Stan­dard­lin­sa byr­jar å ver­ta litt liten…
  • Eg kan jo alltids også føre opp Apples Mac­Book Pro på lista, berre som ei lita ekstra glede i jula :D

Ellers er eg glad for kva som helst! Ellers som yng­ste bror min sa etter ei 3 punk­ters liste over data-utstyr: «Vér kreativ!».

PS: Om dykk møter på Julenis­sen på dykkar veg, så gje han adres­sa til sida mi!

Edit, 13. desem­ber 2007 (Ja, ho Edith!):
I til­legg kan eg jo alltids føre opp Diskbox­en til siste pla­ta til Radio­head