Ikkje frykt Internett!

Ventar du på at nevøen din skal få tid til å lage den, sidan han sa for to år sidan at han skulle? Altså, du gjer ikkje så mykje med det. Er du redd å skape noko på Internett på grunn av manglande kunnskapar?

Frykt ikkje! Den sjølv­stendige illust­ra­tøren og skrift­de­sig­naren Jessica Hische og utvik­laren Russ Maschmeyer frå Facebook har nemleg sett saman ei nettside som skal hjelpe deg  med å kome deg på nett: Don’t Fear the Internet. Gjennom fleire steg får du ein kort innføring, gjennom video, tekst og lenkjer, i kva som er der ute, korleis ting fungerar og korleis du kan ta steget ut i denne fantas­tiske verda på eigenhand — og vise at du kan noko! Over ser du fyrste video som gir deg ein intro­duksjon til dette nyttige prosjektet.

Berre eit lite tips frå meg til deg på ein vanleg torsdag.