Knask på ein fredag: Desember


Fyrst er ei lita meld­ing frå Julenis­sen sitt postkon­tor om årsa­ka til at nokre pre­san­gar kom seint, eller ikkje dukkar opp i det heile:

http://www.youtube.com/watch?v=_cWzpxAdzBk

Skal det vere ein tattis?

Du har kan­skje sett små born med tyg­gisen i munnen og lik­som-tatoveringar på armane? Desse plar ikkje akku­rat vere dei mest deko­ra­tive tin­ga du har sett. Det same tyk­te også Tina Roth Eisen­berg. Fak­tisk såpass myk­je at ho star­ta Tat­tly, ein nettstad som sel midler­tidi­ge tatoveringar med eit unik og fint design. Kan­skje eg skulle kjøpe slike til mi eld­ste dot­ter til bursdagen?

Ein sint, men koseleg kveps

Det er ikkje årsti­da då ein skal vere så redd for sinte kvep­sar, men i sam­band med lanseringa av den nye nettsi­da til Angry Wasp må me nesten åtvare mot feng­jande melo­di­ar og gode tek­star. Endre Olsen, man­nen i front, har fått hjelp av Anne L. Gjer­stad med arbei­det med sida. Begge to er fak­tisk frå Stord. Sjekk innom og høyr på tonane!

Familiefotografering

Du har sikkert bladd gjen­nom fam­i­liefo­tografia eit utal av gongar. Du har sikkert også kom­mentert dei mange artige moti­va som er teke opp gjen­nom åra. Men kan dei slå bile­ta pub­lis­ert på sida Awk­ward Fam­i­ly Pho­tos? Eg håpar i alle fall ikkje det… Du kan også sjekke ut dei beste på sam­lingssi­da Pin­ter­est.

Svaret er…

Når me fyrst er inne på fam­i­lie kan eg vel like godt ser­vere deg ein video som kan­skje kan tipse deg om du har tenkt å fri til din kjære i løpet av 2012. Eg håpar i alle fall at du får ja!

Og jula varer heilt til påske…

Ner­dane hjå Google har det tydlegvis artig når dei kon­struer­ar app­likasjo­nane og ten­es­tane deira. Der­som du går til Google Maps og ber om ret­ningsveiled­ning for gåande frå The Shire til Mor­dor får du opp eit lite pås­keegg… Berre sånn viss du lurte!

Godt nytt år!

No når juleko­r­ta er sendt ut for lenge sidan (me sendte ut siste i går) vågar eg meg fram­på med denne videoen frå View­point Cre­ative

Ha ei fort­satt god romjul og godt nytt år!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: