God jul!


Eg må ærleg innrømme at eg var usikker på kva eg skulle putte i luka på julaf­tan. Ideelt sett skulle eg ha pub­lis­ert ei ny skrift til deg her på kalen­deren i år, men tida, den tida… Det eg der­i­mot kan avs­løre er at eg det neste året vil arbei­de på ekisterande skrifter og prøve å gjere dei om til såkalla Pro-utgåver. Utan å love noko sjølvsagt. Eg skal i alle fall gjere eit hei­dun­drande forsøk!

Men, over til noko heilt anna. Det er jo julaf­tan i dag, så det er vel siste frist for å sjå på juleko­rt og jule­helsin­gar. Her føl­gjer nokre typografiske eksem­pler på kor­leis enn kan gjere det, etter nokre kjappe søk på nettet:

Siste eksem­pel er eit fikst juleko­rt frå bil­pro­dusen­ten Volk­swa­gen. Det er kan­skje ikkje fullt så typografisk, men sidan det er bok­sta­vane i logoen som gjer kor­tet, er tek eg det med likev­el. Artig løyst!

Trommevirvel…

Eg run­dar av med vårt eige kort som i år, som i fjor, er ras­ka saman på eit par timar. Det som no står att er å ynskje god jul til alle mine lesarar!

,

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: