Lovens lange bart


Donate_NB_HP

Me er straks ved endestoggen til novem­ber. Ikkje noko spe­sielt sånn eigent­leg, men i år som i fjor, og året før der igjen, gror eg bart under nasa for å fremme menn si helse. Kvar novem­ber pågår innsam­lingsak­sjo­nen Movem­ber for å sam­le inn pen­gar til forsk­ing på prostatakreft.

Årets bart har ikkje gått heilt upåak­ta hen. Saman med min avdel­ingsleiar vart me inter­vjua og avfo­tografert saman med 13 poli­titen­este­menn i avisa Sunnhord­land… Folk har i alle fall lagt merke til oss, for den «nye» småprat­en kan for­tone seg nokon­lunde likt som i videoen under:

Det er fortsatt ikkje for seint!

Sjølv om det berre er eit par dagar att er det fort­satt mog­leg å støtte aksjo­nen, og gjerne barten min, ved å føl­gje lenkje til min pro­fil på aksjon­snettstaden.


Eitt svar til “Lovens lange bart”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: