Tid for bart


For andre år på rad er eg klar for å gro noko av det eg eigent­leg likar minst, nem­leg ein bart under nasa. Men, det er jo for ei god sak, så då skal eg heller tåle ha ha denne kløande tusten i 30 dagar. Samar­bei­dspartaren til Movem­ber er også i år Kreft­foreninga, og barten er til for å set­je andlet på menn si helse. Her er kva dei skriv på deira eiga side (orsak gamalnorsken):

Mo Bros som tar del i Movem­ber  bidrar til å sette fokus på kam­p­en mot prostatakreft. Som van­drende, pra­tende plakater er Mo Bros med på å øke bevis­s­theten om temaet. I løpet av 30 dager i novem­ber er de mange gryende mus­tas­jene et effek­tivt virkemid­del for å få folk til å prate om dette vik­tige temaet, både pri­vat og offentlig. Sam­men er vi med på å fremme menns helse.

Du kan sjå utviklin­ga til barten min på pro­fil­si­da mi, og det hadde vore glede­leg for Kreft­foreninga om du òg vil bidra med nokre kro­ner!

,

Eitt svar til “Tid for bart”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: