Tips og triks til Windows 95

Ja, Windows 95. Med sin fargerikdom kom den som eit godstog inn på datamaskinar i førre århundre. No har den gode gamle travaren har fått sin renessanse på nettet med finurlege tips og triks til den daglege brukaren!

I desse dagar er det mange som prøvar versjon 8 av Windows. Nokre finn ikkje ut av operativsystemet, andre elskar nyvinninga. Uten å ha prøvd sjølv ser eg på den som ein fiffig løysing. Eg likar Metroen, men meiner at det kanskje vert irriterande for den daglege bruken.

Men det var Windows 95 eg hugsar best (etter XP som verda var støkk med i altfor mange år), og det er godt det endeleg har kome ein nyttig database for tips og triks! Sjekk ut sida Windows 95 Tips, Tricks, and Tweaks for finurlege tips til deg som brukar!

Eg berre nemner det…

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.