Stikkord: tips

 • Tips og triks til Windows 95

  Ja, Windows 95. Med sin fargerikdom kom den som eit godstog inn på datamaskinar i førre århundre. No har den gode gamle travaren har fått sin renessanse på nettet med finurlege tips og triks til den daglege brukaren!

 • Typografisk tips #1

  I luka for dagen skal eg gi deg eit lite tips du kanskje kan dra nytte av i desse juletider. I dag skal me nemleg kikke nærare på noko så finurleg som linjefall og kor stor innverknad dette har på utsjånad og kor lesbart teksten vert.

 • Knask på ein fredag: November

  Nok ein månad har gått inn i historia, og eg er igjen på plass med månadens hyggeligste spalte. Denne gong er det litt ekstra Mac-stoff (dessverre?), men ikkje ver redd, plutseleg er det omvendt! Uanskvett om det var ein god eller dårleg start på spalta, les vidare så får du sjå kva eg har på tapeten i dag.

 • Design-politiet

  Det kan jo nesten høyre ut som ein ny serie som skal rulle over TV-skjermen, men dette er faktisk noko du (som designer eller einkvarmann) skal bruke i kampen mot dårleg design. Dette er kanskje gamalt nytt for mange (tilogmed meg), men tenkte eg skulle nemne det likevel.