Design-politiet

Det kan jo nesten høyre ut som ein ny serie som skal rulle over TV-skjermen, men dette er faktisk noko du (som designer eller einkvarmann) skal bruke i kampen mot dårleg design. Dette er kanskje gamalt nytt for mange (tilogmed meg), men tenkte eg skulle nemne det likevel.

Design Police

Det kan jo nesten høyre ut som ein ny serie som skal rulle over TV-skjermen, men dette er faktisk noko du (som designer eller einkvarmann) skal bruke i kampen mot dårleg design. Dette er kanskje gamalt nytt for mange (tilogmed meg), men tenkte eg skulle nemne det likevel.

heimesida deira kan du laste ned maler av klistremerker som du kan klippe frå kvarandre og klistre på plakaten, flyeren eller i ein brosjyre du meiner har bomma totalt på bruken av skrifter eller liknande. Dette kallar dei for «Visual Enforcement Kit». Eg har allereie funne mitt favoritt-klistremerke – «Comic Sans is illegal» kjem nok til å dukke opp ofte i bybiletet framover.

Sann mine ord!

3 Comments

Word Art er Microsofts hån mot menneskehetens rett til god design, alikevel er det fortsatt folk som sverger til det i Powerpoint og Word.
Morsom den der siden. Noe å dele ut til synderne der man finner de.
«Please do not use Word Art». :P

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.