Det snør, det snør, tiddelibom!


snoenkjem

Sjølv om alle strengt tatt veit det, ser det ut til at mange gløymer kor snill og uskyldig snøen eigent­leg er. Den dalar sak­te ned frå him­me­len, fak­tisk lettare enn ei fjør, og skal difor ikkje volde noko skade som helst. Dog, som me alle veit betyr også dette kvite lak­enet over land­slapet at det opp­står visse større eller min­dre kom­p­likasjonar i men­neskenes liv.

Spe­sielt ille er det for men­nesker som kjør­er i bil. Her går det til tider over stokk og staur, og det ser ikkje ut til at det hjelper uansett kva me enn gjer. Sjølv om nord­menn trur det å kjøre med som­mardekk heile året gjer at vin­teren (og snøen) ikkje kjem snikande kvart einaste år, må me nok til sjuande og sist gje tapt.

Det er da godt å sjå at det ikkje dette berre gjelder nord­menn. Beboerne i Port­land (USA) har endå større prob­lem med å fes­ta grep på kva snøen gjer med bilane deira, berre sjå her (gamalt klipp):

God helg og køyr forsiktig!

, ,

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: