Ein herre med bart

Fint eller ikkje, det er i alle fall for ein god sak!

Eg er spent på kva far min vil seie, men det er jo for ein god sak! Movem­ber-aksjo­nen er nem­leg ein aksjon som skal sette fokus på helsespørsmål for den mannlege delen av befolkninga. Håpet er jo at eg kan bidra med eit litt meir bustete andlet, sam­stun­des som at eg kan sam­le inn nokre kro­ner til arbeidet.

Vil du hjelpe med ein liten donasjon, eller berre føl­gje barten min vokse, sjekk ut pro­filen min her!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

1 comment

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.