Form meg!

For ei tid tilbake kunne eg tipse deg om eit typografisk spel der du skulle knipe tekst slik at den såg bra ut. No er tida inne for å forme sjølve dei enkelte skrift­teik­na. Mark MacK­ay er også man­nen bak denne typografiske fin­urlege­hei­ta, og det ser ikkje ut til å vere siste i føl­gje fot­no­ta på denne sida. Som sist er dette noko for den som har litt tid til overs og/eller som har typografi langt oppe på interesselista…

Sjekk ut Shape Type her!

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

1 comment

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.