Set farge på kvardagen


Som mediegrafikar får ein utfalde seg ein god del innan teikn og typografi, men ikkje minst far­gar. For nokre snaue månadar sidan pre­sen­terte eg to net­tbaserte «spel» for teikn og tek­stknip­ing utar­bei­da av Mark MacK­ay og María Munuera for Method of Action (sidan sist har dei også fått seg ei nett­side…). No har dei lansert noko lik­nande, berre at det her er snakk om å finne pas­sande far­gar, kom­pli­mentere far­gar og så bortetter.

Test ut dine kunnska­par for farge her!


Eitt svar til “Set farge på kvardagen”

  1. Dette var artig, men det tok to net­tle­sere før spillet vir­ket ordentlig hos meg. I til­legg savnet jeg litt fork­lar­ing. Ble mer iq test for meg enn et spill om fargeteori. 

    Når jeg først forstod teg­ninga var det veldig gøy! :)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: