Oppvarminga er i gong

Sigur-Ros-Oslo

Eg reknar med dei fleste som har følgd meg på denne bloggen veit at eg elskar musikk, og spesielt to band: Radiohead og Sigur Rós. Denne veka er det duka for ein fantastisk konsertoppleving med sistnemde, nærmare bestemt i Oslo Spektrum på torsdag.

Ellev(ill)e musikarar

Med totalt elleve stykk på scenen, er det rom for fyldige tonar og deilig klang om to dagar. I høve konserten har eg snekra i hop ei speleliste med dei songane dei har spela mest under årets turne. Sett på hovudtelefonane eller fyr opp høgtalarane og vis naboen din at du likar musikk!

http://open.spotify.com/user/marzhal/playlist/1AcDXdbJFbXv3icAttduYv

Evt. opne spelelista her.

1 Comment

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.