Oppvarminga er i gong


Sigur-Ros-Oslo

Eg rek­nar med dei fleste som har føl­gd meg på denne bloggen veit at eg elskar musikk, og spe­sielt to band: Radio­head og Sig­ur Rós. Denne veka er det duka for ein fan­tastisk kon­ser­top­plev­ing med sist­nemde, nær­mare bestemt i Oslo Spek­trum på torsdag.

Ellev(ill)e musikarar

Med totalt elleve stykk på sce­nen, er det rom for fyldige tonar og deilig klang om to dagar. I høve kon­serten har eg snekra i hop ei speleliste med dei songane dei har spela mest under årets turne. Sett på hov­udtele­fo­nane eller fyr opp høg­ta­larane og vis naboen din at du likar musikk!

Evt. opne spelelista her.

,

Eitt svar til “Oppvarminga er i gong”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: