Oppvarminga er i gong

Sigur-Ros-Oslo

Eg rek­nar med dei fleste som har føl­gd meg på denne bloggen veit at eg elskar musikk, og spe­sielt to band: Radio­head og Sig­ur Rós. Denne veka er det duka for ein fan­tastisk kon­ser­top­plev­ing med sist­nemde, nær­mare bestemt i Oslo Spek­trum på torsdag.

Ellev(ill)e musikarar

Med totalt elleve stykk på sce­nen, er det rom for fyldige tonar og deilig klang om to dagar. I høve kon­serten har eg snekra i hop ei speleliste med dei songane dei har spela mest under årets turne. Sett på hov­udtele­fo­nane eller fyr opp høg­ta­larane og vis naboen din at du likar musikk!

Evt. opne spelelista her.

By Espen Morten Kvalheim

Ein liten kar frå sommarøya Stord som likar det meste innan design, typografi og det som rørar seg på nettet. Nynorsk er min ven!

1 comment

Leave a comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.