Frå hand til skrift


Mono­ment av Måns Grebäck

Måns Gre­bäck er man­nen eg vil snakke om i dag. Han driv nettstaden MAWNS der han pre­sen­ter­er arbeid han har gjort, samt sel skriftene han lagar. Foruten å forme vakre dig­i­tale hand­skrifter, har han også eit utval av andre typar skrifter.

Gratis skrift: Brannboll Fet

Der­som du vil teste ei av skriftene hans er det mog­leg å laste ned skrif­ta Brannboll Fet frå Abstract fonts. Du skal vere merk­sam på at denne gratisver­sjo­nen ikkje skal nyt­tast til anna enn per­son­lege for­mål. Men det skal vel halde i mas­se­vis for ei testkøyring!

Sjekk ut hans rikhaldige og vari­erte porte­føl­je her!


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

%d bloggers like this: