Viking spelte på ein mobil

De små russerene hoppet i skjul. Plutseleg var araberen der langt foran den mangelfulle reservøren, og lempa alle gorillaene hensynslaust. Ein raud høvding rodde 22 gonger på elleve timar. Kamelane erta mange tyskarar. Ein direktør var grå og tilsette ein grøn narkolangar. Det er fredag.

Ein gorilla tok så ein kraftig gitar og kasta den på ein annan politikar. Ein tyranosaurus var kjip og flamberte ein sint sjeik. Sjefshelten dytta mauren, gitaristen og purkene. Heksa narra nokon direktørar elegant. 200 kamelar sang ein rå kompressor på åtte dagar. Diskettane kom, samstundes som infanteristane filosoferte under stokken. De så mauren som brølte provoserande foran ein Ford. Huleboerane åt mange bukkar. Ein dvergpuddel kjende ein astronaut til han komuniserte hardt under den lilla stolen.

Det vart stille og sabeltanngiraffen viste korleis den sinnssjuke matrosen fungerte. Ein politikar hjalp ei anna kjerring treffsikkert.

Plutseleg så de tjuefire skyttere som kom ved bossdunken. Nokre sjeikar klappa eit helt fort. Ein dverg kjøpte seg ein kul firmabil. Fisken var rosa og uheldig. Mopeden kom eller jobba. Ein chilener narret ein dvergpuddel usikkert. Ein pyroman erta ein banditt bestemt. Dvergen var mørkegrøn og varm. Elgen var slesk og sinnssjuk. Ein sebra var kald og kjende ein uredd hobitt. Tretten kroner måtte ein skyttar betale. De små kameratane satt i skjul. Plutseleg var oteren der langt foran den mangelfulle tingen, og børsta alle rytterane nervøst. Ringpermane kom, samstundes som bergenserene stupte under sementbilen.

Kva i…?

Reknar med det du nettopp leste ikkje gav noko meining. Det gjer det heller ikkje. Det er også på kanten til å vere typografirelevant, men det er jo fredag og då må me kunne ha litt meir frie tøylar. Har du lyst å lese meir svada? Sjekk ut Webadvice sin Svadagenerator! Eit lite hint: Kvar gong du lastar inn sida kjem det nytt innhald…

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.