Skrift for dyslektikarar

Eg lova deg gratis skrifter i julekalenderen innleiingsvis, men eg må halde deg på pinebenken litt til. I staden skal eg i dag vise deg eit gjennombrot når det gjeld tilgjenge og leselyst hjå dyslektikarar. Opne luka for dagen og sjå sjølv!

Har du tilfeldigvis bruk for ei vennleg og lesbar skrift kan eg (saman med nederlandske Studio Studio) hjelpe deg med det akkurat her og no. Lagar du i tillegg materialer, eller underviser personer med dysleksi og/eller lese- og skrivevanskar, er skrifta Dyslexie midt i blinken. Sjølv eg som ikkje har dei største utfordringane med å verken lese eller skrive syns denne er ganske så lett å lese, kanskje også betre enn ei vanleg skrift!

Prisen er ikkje den som er mest venleg med pengeboka di, men i desse juletider merkar du det ikkje likevel… Dersom du sjølv har tenkt å nytte den privat, får du den for 550,-, mens dersom du og din bedrift eller skule kunne tenkt seg denne i utdanninga, ja då kostar den berre 3 600,-. Du kan bestille direkte frå Studio Studio her.

1 Comment

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.