Teikn eit teikn

Eg reknar med du stadig vekk sit og klør deg i hovudet og gjerne hatt unicode-koden for diverse teikn. I dag kan eg i såfall dele noko som kan glede kvar ein nerdete sjel der ute — i alle fall om du kan teikne teiknet…

Teiknedugleik eller ikkje, luka for dagen er eigentleg berre for dei største nørdane der ute. Men det kjem inn under typografi, og då delar eg det med glede! Shapecatcher, skapt at Benjamin Milde, er ein applikasjon på nettet som kan hjelpa deg med å finne riktig teikn og unicode-kode (kanskje litt feil måte å seie det på, men pytt pytt). Alt du treng å gjere er å teikne teiknet. Du kan også laste ned Unicode-skrifter gratis på denne sida, men hugs å lese gjennom lisensinformasjonen!

Eg skulle gjerne ha sett denne type applikasjon i ein variant som kom med HTML-kodar i stedet. Det hadde vore noko for meg! Finst

Legg att eit svar

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.